×

Waarschuwing

The form #3 does not exist or it is not published.

Meest gestelde vragen

Hier vindt u de meest gestelde vragen over verhuur producten van Party verhuur Zwolle, staat uw vraag er nog niet tussen? Stel deze dan via onze contactformulier.


Je kan ook gebruik maken van onze zoekfunctie! bijv. als u meer informatie zoekt over een tent, tikt u gewoon tent in het zoekvenstertje en deze laat u alle beschikbare informatie direct op uw scherm zien.
U kunt uw opdracht annuleren door ons onmiddellijk hierover een e-mail te sturen. Dit doet u door onze huurbevestiging aan ons te beantwoorden met daarin duidelijk aangegeven dat u de opdracht niet wenst om te zetten in een daadwerkelijke opdracht. In onze verhuur voorwaarden staat vermeld wat de kosten hiervan zijn en de bijbehorende termijn.

Klik hier voor meer informatie over betaal mogelijkheden.


Wij vragen een geldig legitimatie, rijbewijs/paspoort, bij het afhalen of bij het bezorgen van de goederen. In enkele gevallen vragen wij een kopie van uw legitimatie bewijs. Dit doen wij, omdat wij geen borg vragen. In enkele gevallen zullen wij borg vragen.

Wij vragen u bij het ophalen van de gehuurde goederen of bij het bezorgen van de goederen om een contract te tekenen. Dit doen wij omdat wij geen borg vragen. In het contract staan de algemene voorwaarden vermeld. Wij willen u er zo op wijzen dat u netjes met de gehuurde spullen omgaat. Wij gaan er vanuit dat dit klantvriendelijker is dan een groot borg bedrag te vragen.

Ja, u kunt de gehuurde artikelen ook bij ons afhalen. Omdat wij geen vaste openingstijden hebben nemen wij altijd contact met u op wanneer en hoelaat u de goederen af kunt halen. Meestal is dit op vrijdag tussen 16:00 en 18:00 uur. Andere dagen gaat altijd in overleg.

Ik ben de huurder, maar iemand anders komt het afhalen. Kan dat?
Ja, u kunt zelf de huurder zijn en iemand anders opdracht geven de gehuurde artikelen af te halen onder de volgende voorwaarden:

Ja, bij iedere tent zit een makkelijke en duidelijke instructie hoe de tent opgebouwd moet worden. Bij vragen kunt u ons altijd bellen. Wij kunnen de door u gehuurde tent eventueel opbouwen. Kijk voor opbouw kosten bij verhuur producten.

Wij kunnen de door u gehuurde goederen ook komen bezorgen. Kijk voor kosten van bezorgingen bij verhuur producten.

Nee, indien u op zaterdag iets huurt, betaalt u gewoon 1 huurperiode. Aangezien wij op zondag niet open zijn komt het gehuurde automatisch op maandag pas retour. In overleg kunt u een uitzondering krijgen en de goederen wel op zondag retour brengen.

Party Verhuur Zwolle is op zondag NIET geopend. Alleen bij uitzondering en in overleg.

U kunt uw huur-items online reserveren via onze site. U klikt hiervoor op de "reserveer" link nabij het huur-item. De gereserveerde items kunt u vinden onder "mijn reservering".

U kunt ook een 'bel me terug" verzoek indienen. Dan nemen wij telefonisch contact met u op en kunnen wij het rechtstreeks voor u reserveren!

Nee bij ons hoeft u, op een enkele uitzondering na, geen borg te betalen. Wel dient u zich  te legitimeren  middels een rijbewijs, paspoort of ID card. Wel zal u een contract moeten tekenen. Kijk hiervoor onder de vraag: Waarom een contract en geen borg.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW! En de prijs is per weekend! 

Via “Contact” rechtsboven op de site, kunt u via het formulier contact opnemen met Party Verhuur Zwolle. U kunt Party Verhuur Zwolle ook bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur, op zaterdag van 08:00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 06-57 54 99 53.

Bij calamiteiten zijn wij altijd beschikbaar op bovenstaand telefoonnummer.